mig

 

Om Mig

Kontakta gärna mig för diskussion om upplägg och innehåll,

så det kan utformas helt efter era behov.

Behöver ditt företag eller organisation stärka....

  • Ledarskapet
  • Medarbetarskapet, på grupp eller individnivå
  • Vi-känslan

 

" När förändringens vindar blåser, bygger vissa vindskydd,

medans andra bygger väderkvarnar"

 

Jag bygger väderkvarnar!!

Jag är uppvuxen på landet utanför Borlänge och är fortsatt boende i Borlänge. Jag bor med min familj i Gylle i Borlänge och driver ett eget företag.

Mitt företag har olika inriktningar; en del är hud-och kroppsbehandlingar som jag utför på min salong på Tunmatsgatan och den andra är teamutveckling inom företag och organisationer.

Jag är utbildad inom ledarskap och personalarbete på Högskolan i Falun och utbildad spaterapeut på Axelsons i Stockholm. Jag har under åren arbetat med min egna personliga utveckling genom handledning av olika slag, både i grupp och individuellt.

Jag har ett eget intresse för personlig utveckling, hälsa och väbefinnande, genom detta har jag tagit del av flertal bra föreläsare inom området samt litteratur i dessa ämnen.

Min erfarenhet har jag samlat genom åren som ledare och möten med människor. Jag har 25 års erfarenhet som ledare. Har arbetat som enhetschef i Borlänge kommun i olika verksamheter; personlig assistans, gruppbostäder för funktionshindrade, äldreomsorg samt ansvarat för en stor poolverksamhet inom vård och omsorg.

Tre år har jag arbetat som personalansvarig på Milko i Hedemora, vilket innebar ett arbete med alla personal- och arbetsmiljöfrågor inom Milko. Jag har mycket erfarenhet av förhandlingar med de fackliga organisationer inom respektive område.

 

 

 

Ewa Wilstrand Besöksadress: Tunmatsgatan 1, Telefon: 076-050 71 46, E-post: ewa@ewaswilostund.se